Reviews

Reviews van uw voorgangers

Aernout en ik kennen elkaar al meer dan 30 jaar vanuit de historische rally wereld. Aernout heeft een ongelooflijk grote kennis van klassiekers en bovendien een zeer uitgebreid relevant netwerk. De taxatie van mijn 1971 MG MGB vertrouw ik hem dan ook elke 3 jaar graag toe.  Ook dit jaar (juni 2023) was het weer een uiterst plezierig en leerzaam treffen in Voorschoten. Ik beveel Aernout dan ook van harte aan als taxateur van uw klassieker.

Peter-Hans van der Nat

Ik heb de taxatie van mijn BMW M6 als zeer professioneel en prettig ervaren. Waar ik bij andere taxaties binnen 20 minuten klaar was en er niet meer dan een vluchtige blik op de auto wordt geworpen , neemt Aernout hier de tijd ervoor. Hij heeft een zeer brede kennis van auto’s tot op het kleinste detail. Ook waardeer ik de tips/adviezen die ik heb gekregen om mijn auto nog beter te maken. Aernout dank voor deze prettige ervaring.

Roeland Barkhof

We hebben onze BMW Z3 uit 2000 laten taxeren bij Lindner Classic Cars. Was helemaal top! Maar we beginnen bij het begin. Navraag bij wat kennissen leverde een doorverwijzing op naar een oude bekende die taxateur geworden is, namelijk Aernout Lindner. Wat een aangename verassing! Ik ken Aernout al vele jaren, maar we waren elkaar een beetje uit het oog verloren. Toen ik hem een belletje gaf, bleek ik nog steeds in zijn telefoon te staan (herkenbaar voor Aernout). Na een zeer aangenaam gesprek -alsof de tussenliggende jaren er helemaal niet zijn geweest- heb ik een afspraak gemaakt bij zijn bedrijf in Voorschoten. Bij aankomst klikte het gelijk weer. Aernout is namelijk echt een heel aimabel persoon, én ook een bevlogen autoconnaisseur. Zijn kennis is formidabel. Maar we kwamen voor een eerlijke taxatie. We hebben dan ook gezamenlijk alle delen van de Z3 bekeken en gecontroleerd. Er ontgaat Aernout niets; hij heeft een geweldig oog voor detail. Hij heeft ons veel advies gegeven en vertelde dat de auto in het verleden lichte schade heeft gehad. Dat hadden we zelf nog niet gezien. Hij heeft zelf alle informatie over onze auto opgezocht. We waren echt verrast wat hij allemaal al wist. De tijd is voorbij gevlogen en zodra alles was bekeken, opgemeten en gefotografeerd kon er een volwaardig taxatierapport gemaakt worden. We kregen de volgende dag dan ook volgens afspraak het taxatierapport al binnen en deze was zeer uitgebreid. Ook onze autoverzekeraar is erg tevreden over het taxatierapport; de taxatiewaarde is zonder problemen overgenomen als verzekerde waarde voor de aankomende drie jaar. Voor grote kennis van zaken, uitstekende service en een flinke dosis charme en humor ben je bij Aernout bij het goede adres.

Frans en Miranda

Dat is nog eens handig, taxeren op locatie door neef Aernout, in mijn ogen een echte kenner van klassieke auto’s. Het is niet alleen taxeren maar ook geeft Aernout nuttige adviezen. De ruiten zijn niet met het kenteken gegraveerd, of zorg dat je ook een nummerbord op het juiste formaat bij je hebt en nog een aantal van deze nuttige tips.

Heel fijn en super dat de taxatie met foto’s de volgende dag al in mijn mailbox zat zodat ik deze direct aan mijn verzekeringsmaatschappij kan sturen. Dank Aernout voor het complete taxatierapport en gratis adviezen.

Mark van Son

Wij hebben onze BMW 2002 bij Aernout laten taxeren. Na een heerlijk kopje koffie te hebben gedronken en het natuurlijk over rally’s en 02 tjes te hebben gehad hebben wij een taxatie laten doen. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Er werd een eerlijk en deskundig advies afgegeven. Een tien met een griffel!

John van der Laan

Op advies van René van Caresance Classic Cars (ook zo’n top zaak!) kwam ik bij Lindner Classic Cars terecht. Aernout Lindner is een uitzonderlijk vakman die zeer gedegen en met veel passie zijn (taxatie) werk doet. Hij neemt alle tijd om alle papieren en foto’s van de auto met je door te nemen om een goed beeld van de historie van de auto te krijgen..
Daarnaast werd tussendoor een klein probleempje aan mijn TR6, geconstateerd toen de auto voor inspectie op de brug stond, met vereende krachten vakkundig ter plekke verholpen.
Top service! Als eindresultaat heb ik een mooi en goed onderbouwd taxatierapport.

Olivier

Onlangs (begin juli 2022) heb ik mijn Mercedes W123 ter taxatie aangeboden bij Aernout Lindner. Zeer vriendelijke ontvangst in een mooi bedrijfspand waar diverse andere klassiekers aanwezig waren. Na het doornemen van de papierwinkel is de Mercedes allereerst op de brug geïnspecteerd waarbij Aernout diverse aanbevelingen en concrete tips gaf om ontluikende roestvorming tegen te gaan en te herstellen. Die inspectie op de brug heb ik bij eerdere taxaties nooit meegemaakt. De taxatie verliep vlot en accuraat – het professionele taxatierapport ontving ik al na een dag. Aanrader!

Dick William

Heb bij Aernout Lindner twee zeer verschillende auto’s aangeboden ter taxatie en was onder de indruk van de kennis, zorgvuldige taxatie en snelle afwikkeling. Ook waren de adviezen en tips aangaande “things to do” en nuttige adressen zeer welkom. Zijn aanmoediging om ook zelf weer wat te “sleutelen” is als positief ervaren.

Carel
Verzekeraars van classic cars willen een deugdelijke taxatie van de te verzekeren classic cars. Daarvoor kun je terecht bij Lindner Classic Cars in Voorschoten. Aernout weet ongelooflijk veel van heel veel merken. Hij onderzoekt ze grondig, het liefst wanneer ze op de brug staan. Een correcte waarde is van belang om onder- of oververzekering te voorkomen. Maar niet alleen dat: hij signaleert de eventuele gebreken en geeft gelijk advies over hoe daar mee om te gaan. Een onafhankelijk en deskundig oordeel; wat wil je nog meer??
Eppe Beimers

Aernout was snel beschikbaar en bleek meer dan deskundig om een taxatie uit te voeren. Dat werd allemaal netjes en professioneel verzorgd. Daarnaast is het leuk om met hem van gedachten te wisselen over het onderhoud van de klassieke auto’s. Een lopende bron van informatie!

Bas van Veggel

Ik heb onlangs bij Aernout Lindner op zijn lokatie in Voorschoten mijn Jaguar MK 2 uit 1961 laten taxeren. Daarbij heeft Aernout getoond een zeer gemotiveerde, deskundige, toegewijde en enthousiaste taxateur te zijn. Iemand die niet alleen enorm veel van auto’s weet, maar er ook enthousiast over weet te vertellen. Ik heb tijdens de taxatie dan ook het nodige over mijn Jaguar geleerd. Hij toont veel interesse in de geschiedenis van de taxeren auto, neemt voor alles absoluut de tijd en geeft bij eventuele problemen uitstekend advies hoe deze op te lossen. Aernout is een gepassioneerde en positieve professional, die geen moeite te veel is. Het was een genoegen om bij hem een taxatie mee te maken. Ik beveel hem dan ook van harte als taxateur aan.

Herman

Aernout heb ik leren kennen via mijn collega uit de BMW wereld, aangezien ik mijn BMW E30 wilde laten taxeren. Inmiddels is de BMW voor de tweede keer getaxeerd naar volle tevredenheid. Hij is vakkundig, eerlijk en bovenal een liefhebber van auto’s. Ik kan iedereen aanraden zijn of haar auto/oldtimer te laten taxeren.

Danny den Hertog

Aernout heeft inmiddels een aantal van mijn oldtimers getaxeerd. Ik heb verschillende merken, en Aernout is altijd attent, ter zake kundig, vlot, en taxeert met duidelijk verstand en passie voor de auto’s. Een absolute aanrader.

Marc Schuuring

Heel soms kom je iemand tegen zoals Aernout Lindner. Passie, liefde, kennis, plezier, humor, expertise, zorgvuldigheid, interesse en storyteller zijn zo maar een aantal woorden die Aernout goed omschrijven. Wat een prachtige belevenis was de taxatie van mijn BMW Cabrio uit 1986. Eerst een rondleiding door het prachtige pand met nog mooiere wagens en als toetje een taxatie van meer dan een uur. Tijdens de taxatie kreeg ik ook nog een lesje hogere BMW kunde. Mijn dank is groot voor een geweldige middag en een zeer professionele taxatie.

Tom Swart

Highly recommendable, kennis van zaken, goede service.

Mr. A.M. Zoer

Mijn Citroen DS uit 1966 was drie jaar terug voor het laatst getaxeerd. Dat was een taxatie die in 20 minuten was afgerond. Dan de taxatie door Aernout. Met grote zorgvuldigheid en toewijding vond dat plaats. Tijd is niet belangrijk. Hier was duidelijk een liefhebber van oude auto’s aan het werk! Zeer aan te raden. En nog iets goedkoper ook dan die snelle taxatie van drie jaar terug.

Ritsert Haitsma

Voor autoliefhebbers is een afspraak met Aernout niet alleen nuttig maar ook heel leuk. Aernout heeft mooie verhalen, toont veel interesse, geeft tips, is enthousiast en heeft bovenal veel kennis. Hij heeft een scherp oog voor details en dat is leuk als je daar als eigenaar veel aandacht aan hebt besteed. En waar het uiteindelijk om te doen is: een mooi, goed onderbouwd taxatierapport.

Huub

Aernout Lindner heeft, vanuit het voor autoliefhebbers evocatieve pand in Voorschoten waar hij taxeert en mij gastvrij ontving, met zorg zijn rapport opgesteld. Het betreft een niet alledaagse vóóroorlogse sportwagen. Als kenner van ‘mijn’ merk was het een plezier voor me te zien, hoe de heer Lindner zich terdege verdiepte in provenance van- en markt voor dit model om tot zijn oordeel te komen. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Ewout Bezemer

Bij binnenkomst in het pand waar de taxatie plaats vond waande ik mij als een kind in een snoepwinkel. Hier trof ik een indrukwekkende collectie auto’s waarin ik vrij was deze te bewonderen tijdens de taxatie van mijn oldtimer. Zelf vond ik dit prettig om te zien, waardoor ik direct de indruk kreeg met een expert te maken te hebben, wat ik graag wil bij wat voor werkzaamheden dan ook aan mijn liefhebberij. Hierop volgde ook snel het taxatierapport waarin ook te zien is dat de taxatie serieus is uitgevoerd. Top. Dus tot de volgende taxatie maar weer.

Eelco Geertzen
Ik heb Aernout gevonden bij het zoeken op internet naar een taxateur voor mijn oldtimer. Een mooie website, maar het échte contact bleek ook heel prettig te zijn. Aernout is een kundige en enthousiaste autokenner. Dank voor het professionele taxatierapport.
Maarten Gaarenstroom

Ook een review schrijven, mail ons!