Reviews

Reviews van uw voorgangers

Wij hebben onze BMW 2002 bij Aernout laten taxeren. Na een heerlijk kopje koffie te hebben gedronken en het natuurlijk over rally’s en 02 tjes te hebben gehad hebben wij een taxatie laten doen. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Er werd een eerlijk en deskundig advies afgegeven. Een tien met een griffel!

John van der Laan

Op advies van René van Caresance Classic Cars (ook zo’n top zaak!) kwam ik bij Lindner Classic Cars terecht. Aernout Lindner is een uitzonderlijk vakman die zeer gedegen en met veel passie zijn (taxatie) werk doet. Hij neemt alle tijd om alle papieren en foto’s van de auto met je door te nemen om een goed beeld van de historie van de auto te krijgen..
Daarnaast werd tussendoor een klein probleempje aan mijn TR6, geconstateerd toen de auto voor inspectie op de brug stond, met vereende krachten vakkundig ter plekke verholpen.
Top service! Als eindresultaat heb ik een mooi en goed onderbouwd taxatierapport.

Olivier

Onlangs (begin juli 2022) heb ik mijn Mercedes W123 ter taxatie aangeboden bij Aernout Lindner. Zeer vriendelijke ontvangst in een mooi bedrijfspand waar diverse andere klassiekers aanwezig waren. Na het doornemen van de papierwinkel is de Mercedes allereerst op de brug geïnspecteerd waarbij Aernout diverse aanbevelingen en concrete tips gaf om ontluikende roestvorming tegen te gaan en te herstellen. Die inspectie op de brug heb ik bij eerdere taxaties nooit meegemaakt. De taxatie verliep vlot en accuraat – het professionele taxatierapport ontving ik al na een dag. Aanrader!

Dick William

Heb bij Aernout Lindner twee zeer verschillende auto’s aangeboden ter taxatie en was onder de indruk van de kennis, zorgvuldige taxatie en snelle afwikkeling. Ook waren de adviezen en tips aangaande “things to do” en nuttige adressen zeer welkom. Zijn aanmoediging om ook zelf weer wat te “sleutelen” is als positief ervaren.

Carel
Verzekeraars van classic cars willen een deugdelijke taxatie van de te verzekeren classic cars. Daarvoor kun je terecht bij Lindner Classic Cars in Voorschoten. Aernout weet ongelooflijk veel van heel veel merken. Hij onderzoekt ze grondig, het liefst wanneer ze op de brug staan. Een correcte waarde is van belang om onder- of oververzekering te voorkomen. Maar niet alleen dat: hij signaleert de eventuele gebreken en geeft gelijk advies over hoe daar mee om te gaan. Een onafhankelijk en deskundig oordeel; wat wil je nog meer??
Eppe Beimers

Aernout was snel beschikbaar en bleek meer dan deskundig om een taxatie uit te voeren. Dat werd allemaal netjes en professioneel verzorgd. Daarnaast is het leuk om met hem van gedachten te wisselen over het onderhoud van de klassieke auto’s. Een lopende bron van informatie!

Bas van Veggel

Ik heb onlangs bij Aernout Lindner op zijn lokatie in Voorschoten mijn Jaguar MK 2 uit 1961 laten taxeren. Daarbij heeft Aernout getoond een zeer gemotiveerde, deskundige, toegewijde en enthousiaste taxateur te zijn. Iemand die niet alleen enorm veel van auto’s weet, maar er ook enthousiast over weet te vertellen. Ik heb tijdens de taxatie dan ook het nodige over mijn Jaguar geleerd. Hij toont veel interesse in de geschiedenis van de taxeren auto, neemt voor alles absoluut de tijd en geeft bij eventuele problemen uitstekend advies hoe deze op te lossen. Aernout is een gepassioneerde en positieve professional, die geen moeite te veel is. Het was een genoegen om bij hem een taxatie mee te maken. Ik beveel hem dan ook van harte als taxateur aan.

Herman

Aernout heb ik leren kennen via mijn collega uit de BMW wereld, aangezien ik mijn BMW E30 wilde laten taxeren. Inmiddels is de BMW voor de tweede keer getaxeerd naar volle tevredenheid. Hij is vakkundig, eerlijk en bovenal een liefhebber van auto’s. Ik kan iedereen aanraden zijn of haar auto/oldtimer te laten taxeren.

Danny den Hertog

Aernout heeft inmiddels een aantal van mijn oldtimers getaxeerd. Ik heb verschillende merken, en Aernout is altijd attent, ter zake kundig, vlot, en taxeert met duidelijk verstand en passie voor de auto’s. Een absolute aanrader.

Marc Schuuring

Heel soms kom je iemand tegen zoals Aernout Lindner. Passie, liefde, kennis, plezier, humor, expertise, zorgvuldigheid, interesse en storyteller zijn zo maar een aantal woorden die Aernout goed omschrijven. Wat een prachtige belevenis was de taxatie van mijn BMW Cabrio uit 1986. Eerst een rondleiding door het prachtige pand met nog mooiere wagens en als toetje een taxatie van meer dan een uur. Tijdens de taxatie kreeg ik ook nog een lesje hogere BMW kunde. Mijn dank is groot voor een geweldige middag en een zeer professionele taxatie.

Tom Swart

Highly recommendable, kennis van zaken, goede service.

Mr. A.M. Zoer

Mijn Citroen DS uit 1966 was drie jaar terug voor het laatst getaxeerd. Dat was een taxatie die in 20 minuten was afgerond. Dan de taxatie door Aernout. Met grote zorgvuldigheid en toewijding vond dat plaats. Tijd is niet belangrijk. Hier was duidelijk een liefhebber van oude auto’s aan het werk! Zeer aan te raden. En nog iets goedkoper ook dan die snelle taxatie van drie jaar terug.

Ritsert Haitsma

Voor autoliefhebbers is een afspraak met Aernout niet alleen nuttig maar ook heel leuk. Aernout heeft mooie verhalen, toont veel interesse, geeft tips, is enthousiast en heeft bovenal veel kennis. Hij heeft een scherp oog voor details en dat is leuk als je daar als eigenaar veel aandacht aan hebt besteed. En waar het uiteindelijk om te doen is: een mooi, goed onderbouwd taxatierapport.

Huub

Aernout Lindner heeft, vanuit het voor autoliefhebbers evocatieve pand in Voorschoten waar hij taxeert en mij gastvrij ontving, met zorg zijn rapport opgesteld. Het betreft een niet alledaagse vóóroorlogse sportwagen. Als kenner van ‘mijn’ merk was het een plezier voor me te zien, hoe de heer Lindner zich terdege verdiepte in provenance van- en markt voor dit model om tot zijn oordeel te komen. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Ewout Bezemer

Bij binnenkomst in het pand waar de taxatie plaats vond waande ik mij als een kind in een snoepwinkel. Hier trof ik een indrukwekkende collectie auto’s waarin ik vrij was deze te bewonderen tijdens de taxatie van mijn oldtimer. Zelf vond ik dit prettig om te zien, waardoor ik direct de indruk kreeg met een expert te maken te hebben, wat ik graag wil bij wat voor werkzaamheden dan ook aan mijn liefhebberij. Hierop volgde ook snel het taxatierapport waarin ook te zien is dat de taxatie serieus is uitgevoerd. Top. Dus tot de volgende taxatie maar weer.

Eelco Geertzen
Ik heb Aernout gevonden bij het zoeken op internet naar een taxateur voor mijn oldtimer. Een mooie website, maar het échte contact bleek ook heel prettig te zijn. Aernout is een kundige en enthousiaste autokenner. Dank voor het professionele taxatierapport.
Maarten Gaarenstroom
Via mijn garage (MCS Voorschoten) kwam ik in contact met Aernout Lindner. De familie Lindner was bij mij bekend, maar wist niet dat Aernout Classic Cars taxeerde. Hij heeft met veel aandacht en enthousiasme mijn Golf 1 cabrio uit 1991 getaxeerd. Hij heeft een grote kennis van oldtimers. Na de taxatie heb ik een heel mooi eind rapport gekregen. Ik kan dan ook een ieder, die in bezit is van een oldtimer, Aernout aanbevelen, Top !!
Hans

Ik ben erg blij met de uitgevoerde taxatie, ik ken Aernout vanuit de Classic SLS en ken hem als een plezierig en gedreven man met een sprekende passie voor klassieke auto’s. Dit kwam duidelijk tot uitdrukking bij de taxatie van mijn Saabje en de wijze waarop hij de taxatie uitvoert en daarna zijn zaken nakomt, deze zijn precies zoals de verwachtingen die hij wekt! Het was heel plezierig, correct en geheel volgens afspraak!

Ferry Flinterman

Uitstekende service, duidelijke communicatie en een professioneel rapport. Absoluut een aanrader.

Marc van Zwieten

Ik ken Aernout nog uit zijn tijd bij BMW. Toen al een man met alle kennis in huis, passie en betrokkenheid. Toen ik hoorde dat hij LCC was begonnen, heb ik hem direct aan een vriend gekoppeld die voor zijn bedrijf meerdere taxaties van oldtimers per maand nodig heeft vanwege veilingen. Dat contact verloopt uitstekend, ik hoor enthousiaste en positieve verhalen. Dus Aernout, keep up the good work!

R. van der Laan

Ook een review schrijven, mail ons!